mandag den 20. august 2012

Lidt bla bla og barselssysleri

5 uger endnu + - :) Det er overraskende lidt at jeg har fået lavet til min lille dreng... Har været skruk i så mange år, at jeg har lavet den ene børneting efter den anden, og nu hvor det endellig er mig, så får jeg lavet ufattelig lidt :) Der har nu også været mange udfordringer må jeg indrømme. Den lejlighed jeg er flyttet ind i viser sig at være ubeboelig til mig og ham. Al el er heldigvis skiftet ud og ikke længere en brandfælde. Tilgengæld er der nu hul i muren efter en elinstallation, og det bliver skisme koldt til vinter. Der er noget murværk der ikke er i orden, det regner ind flere steder og varmen dur ikke ( ikke at det gør noget pt ) Min udlejer lover og lover, men det ser ikke ud til at der sker noget. han er en utrolig rar og charmerende mand, så i mit naive sind har jeg slugt salgstalen råt hver gang. Men nu går den ikke længere. Er i gang med at finde løsninger og har heldigvis en fantastisk mor på banen :) Men hvor er det typisk at finde en virkelig lækker lejlighed, for den er lækker, skøn beliggenhed og en udlejer som ER en rar mand ( bare en meget dårlig udlejer) og så er der så mange skjulte ting i lejligheden, som man umuligt kunne vide inden :( Så min start som mor bliver måske lidt turbulent, men alle i skønne mødre og min jordemor, har forsikret mig om at han kommer ikke til at mærke til det så lange han bare har sin mor :)Det er mit behov for redebyggeri der bliver mere eller mindre ødelagt, men så glæder jeg mig til at få lov senere :) Jeg må se lyst på tingene - for dælen jeg er gravid. Noget jeg frygtede aldrig skulle ske, da jeg som 24 årig fik konstateret PCOs, og fik af vide at jeg skulle ikke regne med at det blev nemt og det blev heller ikke uden hjælp af hormoner... Men der er intet spor af PCOs i min krop nu... wauv.. og har et lille mirakel i maven... Jeg føler mig heldig :) :)
Det blev da lige til en hel smøre privatliv - ville egentlig bare gerne vise, hvad jeg har fået strikket. Jeg siger det med stolthed i stemmen da jeg ikke kan læse strikkeopskrifter og har måttet fifle mig frem til hjemmetegnet motiv til trøje - fik dog sms-hjælp til ærmer af min ufattelig dygtige veninde på sjælland. Tak for det. Bukserne havde jeg set et billede af et sted på nettet, og kastede mig ud i at prøve at lave min egen opskrift. Det her er det første færdige par ( som egentlig er det 2. par jeg gik i gang med ). Er i gang med tre - prøver hele tiden at forbedre mit mønster, og når jeg har fundet det helt " rigtige" så kaster jeg mig ud i en DIY, Hvis i er interesserede :) Trøjen er en str 50 ca... og den skal også finjusteres gevaldig bukserne er str 56 :) Ved sgu godt at janteloven er dominerende, men synes faktisk at resultatet er blevet godt

4 kommentarer:

 1. Ej sikke nogle fine ting, især trøjen med det søde motiv er skøn!

  Pøj pøj med det hele, håber at varmen er her lidt endnu:-)

  SvarSlet
 2. Wauu jeg er vild med bukserne. Det er bare godt gået.
  Held og lykke med boligen, det lyder da som om, du har nogle projekter forude..

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :)
   Ja der er noget at se til, meeeen mon ikke det hele falder i hak :) Det plejer den slags at gøre og min familie hjælper, så det er jo dejligt :)

   Slet