torsdag den 2. februar 2012

Forbrugsfesten er slut
i hvertfald for mig...

Tja nu kan jeg sætte mig og hyle over ringe økonomi og dårlige valg ( det har jeg da gjort et par gange ) Eller jeg kan sparke mig selv bagi og komme ind i kampen... Der skal spares... Jeg har ikke råd til at give den gas i stof, maling og dims og dut længere... har et hjem fyldt med retrostoffer, lærreder, maling, blyanter, hamaperler, glasperler, garn, broderidims, uld - ja har ting at gå i gang med herfra og til juleaften... Nu må kunsten være at få noget ud af det jeg har... Kender I det?????
Det er simpelthen for skørt ikke at have råd til oplevelser synes jeg... og nu går jeg spar amok.. Basta!!!
Det har jeg tænkt mig at starte på og så poste det herinde... Det skal jo være lidt hyggeligt at spare :)

5 kommentarer:

 1. enig :) jeg skal også bruge noget af alt det jeg har samlet gennem tiden og spare lidt på pengene :)

  SvarSlet
 2. Du har så evig ret! jeg kunne også godt trænge til at bruge det jeg hår i stedet for at købe nyt (gammelt..)

  SvarSlet
 3. Det er en god ide, at bruge det man har. Jeg øver mig i, at sy, men indtil jeg bliver lidt bedre så bruger jeg det jeg nu lige har - f.eks. slagtede jeg et par af kærestens jeans i går :) Prøver også, at få brugt noget af mit restegarn til hæklet legemad.

  SvarSlet
 4. præcis... og på en eller anden måde giver det også mere tilfredshed. Jeg har syet børnetøj af mit aflagte tøj og det var jeg helt høj over... Måske skulle vi lave blogger-genbrugs-februar og eller marts og vise frem hvad vi får lavet. Det synes jeg kunne være sjovt :)

  SvarSlet
 5. Jeg "leger" også brug-det-du-har........
  Bliver alt for tit fristet i lækre stofbutikker og har tusind millioner idéer med det stof jeg får købt...... Men så kommer det på stoflageret, som er temmelig uoverskueligt, og ja så ligger det der......... Men nu er det slut :)
  Glæder mig til at se hvad du får ud af dine rester, er noget imponeret over alle dine patchwork 6-kanter!!!!!!!!!!
  kh Libbie

  SvarSlet