søndag den 11. april 2010

En gammel dug med nyt liv
Jeg har haft den skønneste weekend. Rødvin med en veninde, baby-besøg, biograftur og kreativitet.


Jeg har længe haft to sække med gamle puder stående, som jeg tænkte, at jeg sikkert ville få glæde af. Det fik jeg. Har slagtet dem alle til en stor stjernepude. Har luret på fine kreationer og ville så gerne kaste mig ud i det selv.


I går fandt jeg en gammel dug, som egentlig var fejlkøb i en genbruger. Så kom jeg i gang. Det kom der til at gå mange timer med. Ville lige lave en prøvepude inden jeg begynder at klippe i mit fine stof, men er faktisk blevet tilfreds med prøvepuden. Det eneste pukt, hvor jeg absolut ikke fik tænkt mig om var da jeg slagtede et par puder med fjer og proppede i... Meget dårlig idé. Så på et tidspunkt når jeg får tid sprætter jeg den nok op og får fjererne ud. De er bare træls. Men udover det er jeg nu den glade ejer af stor gulvpude på 1m i bredden og o.5 i højden.


Den er stadig ikke helt suget for fjer, der har sat sig fast på den. Tilgengæld er det min kat Zorro´s nye ynglingsseng.
3 kommentarer:

 1. My compliment for your blog and pictures included,I encourage you to photoblog

  CLICK PHOTOSPHERA

  Even week another photo album

  Your cat is delicious,greetings from Italy,

  Marlow

  SvarSlet
 2. Hej Nadia!
  Jeg fylder puder med pudefyld fra de billigeste puder fra Ikea. Puderne koster 7 kr. stykket, og fyldet er super til projekter som dette. :)

  SvarSlet
 3. Hej Ditte Marie

  Det har jeg også gjort, men fyldte bare resten med fjer, for jeg havde ikke nok... Hmm.. Det må være min lærestreg :)

  SvarSlet